Skanėstai

INTEGRUOTA MITYBOS PROGRAMA I.N.P. FORZA10 MENIU

Į šiuolaikinę augintinių mitybą labai svarbu įtraukti tiek sausą, tiek šlapią ėdalą, tačiau skanėstai atlieka ne mažiau svarbų vaidmenį keturkojų mityboje. Nors jie yra traktuojami kaip malonus užkandis jūsų augintiniui, bet taip pat jie yra naudingi augintinio sveikatai. Nereikia nuvertinti skanėstų svarbos, todėl, kad įprastai jų sudėtyje yra mėsos ir kaulų, kurie yra užteršti oksitetraciklinu, kurio toksiškumas yra žinomas kaip vienas esminių faktorių, sukeliančių gyvūnų sveikatos sutrikimus, tokius kaip: niežulys, dėmės ant kaklo ar nugaros, pleiskanos, pilvo pūtimas ir viduriavimas. Svarbu paminėti, kad mūsų skanėstai yra pagaminti iš švarių ir aukštos kokybės žaliavų, sinergetiškai veikia su kitais FORZA10 ėdalais. 

CRUNCHY SEA SNACKS rutuliukai, piršteliai ir kubeliai

Crunchy Sea Snacks – tai skanėstai, pagaminti iš 100% menkių ir jūrinio ešerio džiovintų odų, tai aukštos maistinės vertės baltymų šaltinis. Nuo jūros iki dubenėlio per 24 valandas: visi skanėstai yra pagaminti mūsų Islandijos gamyklose, išlaikant žuvies šviežumą ir visas mgerąsias savybes. Speciali skanėstų forma yra gaunama dėka žuvies odos apdirbimo proceso, kuris vadinamas sublimacija. Šio greito proceso metu visi mikroelementai ir kitos svarbios medžiagos (vitaminai, mineralai, Omega3 riebalų rūgštys), aromatai, kvapai yra išsaugomi skanėstuose be jokių pakitimų.

Menkė – gerai žinoma ir plačiai naudojama žuvis dėl savo puikių maistinių savybių. Ši žuvis turi mažai riebalų ir daug baltymų, tarp kurių daugiausiai polinesočiųjų riebalų rūgščių – geros kokybės Omega3.

Jūros ešerys – ši skani, lengvai virškinama žuvis turi mažai riebalų ir daug baltymų, tarp kurių daugiausiai polinesočiųjų riebalų rūgščių – geros kokybės Omega3.

DELIZE

FORZA10 Delize formulė suteikia galimybę visiems šunims gauti sveiką kasdieninį skanėstą, nepaprastai skanų ir be šalutinių poveikių rizikos. Šie sausainiai yra pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų, puikiai virškinami ir skanūs. Taip pat, jų sudėtyje nėra mėsos ar gyvulinės kilmės riebalų. Jų sudėtyje nėra cukraus bei pridėtinės druskos. Puikus virškinamumas ir žemas riebalų kiekis leidžia palaikyti gerą šuns fizinę būklę, todėl tinkamas visų veislių, amžių ir dydžių
šunims. Taip pat, jų speciali struktūra ir šiurkštumas skatina mechaninį dantų išsivalymą, palaiko burnos higieną bei sveikatą. Delize sausainiai gali būti
naudojami su kitais FORZA10 ėdalais. Tiesa, šie skanėstai netinka gyvūnams, netoleruojantiems gliuteno, nes jų sudėtyje yra kviečių.

HEALTHY BITES

Healthy Bites - tai begrūdžiai maistingi skanėstai, pagaminti iš saugiai išdžiovintos islandiškos mėsos arba žuvies, puikaus skonio ir būtent tokios tekstūros, kurią šunys labiausiai mėgsta. Nepatraukli skanėstų išvaizda? Būtent šis aspektas
suteikia jiems autentiškumo, nes mes nenaudojame jokių puriklių ir kildinimo medžiagų. Ką matote, tą ir gaunate: aukštos kokybės islandiškas žaliavas,
kurios padaro Healthy Bites ne tik ypatingai skaniais, bet ir be jokių kenksmingų užterštumų. Puikiai tinka kaip kasdieninis skanėstas ar paskatinimas dresūros metu. Healthy Bites yra skirtingų skonių ir savybių, puikus pasirinkimas visiems gyvenimo būdams.  

LEGEND CHEW

Legend Chew – futuristiškos išvaizdos, 100 % begrūdžiai skanėstai. Dėka unikalios formos ir prailginto mechaninio poveikio dantims, sumažina dantų akmenų formavimosi riziką ir padeda palaikyti tinkamą burnos higieną.
Vaisių ekstraktai suteikia Legend Chew neprilygstamą skonį. Tai puikus pasirinkimas, kuris sujungia savyje sveikatą ir malonumą, užtikrina burnos higieną, suteikdamas Jūsų šuniui skanų laisvalaikio užsiėmimą. Skanėstų formulė – 100% augalinė. Jie puikiai tinka jautriems ir alergiškiems šunims.

Senesni įrašai
Naujausi įrašai
Išeiti (esc)

Svarbi informacija vartotojams

Infomuojame apie produktų išėmamą iš rinkos, dėl ES
reglamentų pasikeitimų:

1. JT- HEPATO PHARMA, 55ml
2. JT- HEPATO PHARMA, 60 tbl.
3. JT- HEPATO PHARMA SAME, 55 ml
4. JT- HEPATO PHARMA SAME, 60 tbl.
5. JT- TEARS-OFF, 60 tbl.
6. JT- TEARS-OFF, milt. 50g
7. JT-VIGOR Pharma, 60 tbl.

Jeigu turite šių produktų prašome kreiptis Nemokama linija +370 800 12341

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Ieškokite

Prekių krepšelis

Šiuo metu Jūsų krepšelis tuščias
Pirkti dabar