NECON Natural Wellness ėdalų linija katėms


NECON Natural Wellness - superpremium dietos be gliuteno, sukurtos natūraliam kačių šerimui  - kiekviename recepte mažiausiai 90% gyvulinių baltymų, bei natūralūs ciberžolės, gvazdikėlių, citrusinių vaisių ir rozmarino ekstraktai, saugantys katės organizmą nuo oksidacinio streso.

SUŽINOTI DAUGIAU

NECON ėdalų linijos šunims

Jūs, kurie ieškote geriausio tiems, kurie negali pasirinkti, puikiai žinote, kad svarbiausia Jūsų keturkojui draugui duoti sveiką, maistingą ir skanų ėdalą. Necon Pet Food – 2005 m. Conforti šeimos įkurtas verslas. Ėdalų linijos sukurtos glaudžiai bendradarbiaujant su veterinarijos gydytojais bei mitybos specialistais.



SUŽINOTI DAUGIAU

Gydomieji ACTIVE linijos ėdalai

FORZA10 Active - tai veterinarijos mokslų daktaro,
tarptautinio lygio specialisto Dr. Sergio Canello 40 metų
patirtis tiriant su maisto netoleravimu susijusias
problemas bei 20 metų farmacijos specialisto ir
stebuklingojo fitoterapijos pasaulio žinovo Dr. Gianandrea Guidetti vaistinių augalų tyrimų patirtis.

Sužinoti daugiau

Begrūdė LEGEND linija šunims

LEGEND linijos ėdalai – natūraliai prisotinti skonio ir vertingų maistinių medžiagų, be grūdų ir teršalų, tinkantys visiems šunims. Nepaisant to, ar jūsų šuo turi polinkį į alergijas ar ne, LEGEND linija yra idealus pasirinkimas, kuris padės išlaikyti puikią formą. LEGEND begrūdis ėdalas, pagamintas iš laisvėje augusių ančiuvių, sukurtas FORZA10 R&D centre, savo formulėje sujungia aukščiausio lygio žinias augintinių mityboje. 

Sužinoti daugiau

Veterinarijos gydytojai rekomenduoja FORZA10!

Vet. gyd. Edita Žygienė

Veterinarijos klinika Keturios pėdutės

FORZA10 Intestinal Active kačių ėdalas man buvo puikus atradimas! Katinui kentėjusiam nuo lėtinio kolito, nuolat vemiančiam ir viduriuojančiam, regis jau buvau išbandžiusi visas rinkoje esančias dietas.

Skaityti toliau

Vet.gyd. Artūras Džiuga

Veterinarijos klinika Korsa

Savo praktikoje išbandžiau FORZA10 Active Line kačių ėdalą. Likau labai patenkintas pasiektais gydymo rezultatais. Pacientui skyriau Urinary Active gydomąjį ėdalą. Jau po vienos savaitės šio ėdalo naudojimo fiksavau žymų teigiamą pokytį kačių šlapimo takų akmenligės gydyme.

Skaityti toliau

Vet.gyd. Jurgita Murauskaitė

Veterinarijos klinika 8 Drambliai

Dažnai tenka konsultuoti šunų veisėjus. Šunims dalyvaujantiems parodose svarbi puiki sveikatos būklė, tačiau ypač matoma ir akcentuojama kailio būklė. Vienai klientei, kurios šunys turėjo nežymių virškinimo sutrikimų – nepastovų apetitą, protarpinį viduriavimą, dėl to kentėjo ir augintinių kailiuko išvaizda, rekomendavau išbandyti FORZA10 begrūdį LEGEND DIGESTION ir LEGEND SKIN pašarą.

Skaityti toliau

Ved.gyd. Julija Bobrova

Veterinarijos klinika Valveta

Auginu šunį, kuriam perianalinių liaukų uždegimai kartojasi nuolat, vargina ir šuns elgesys (čiuožinėjimas ant sėdynės, nuolatinis pažeistos vietos laižymasis). Prisipažinsiu, iš pradžių buvau gan skeptiška Periaction Active ėdalo atžilgiu, tačiau nusprendžiau išbandyti. Ir tikrai nustebau jo efektyvumu! Teigiamą poveikį pastebėjau jau po keleto dienų, simptomai visiškai praėjo per 2 savaites. Nerizikuoju šuns sveikata ir pašarą naudoju nuolat. Rekomendacijos pasitvirtino ir pacientų šunims !

Skaityti toliau

Išeiti (esc)

Svarbi informacija vartotojams

Infomuojame apie produktų išėmamą iš rinkos, dėl ES
reglamentų pasikeitimų:

1. JT- HEPATO PHARMA, 55ml
2. JT- HEPATO PHARMA, 60 tbl.
3. JT- HEPATO PHARMA SAME, 55 ml
4. JT- HEPATO PHARMA SAME, 60 tbl.
5. JT- TEARS-OFF, 60 tbl.
6. JT- TEARS-OFF, milt. 50g
7. JT-VIGOR Pharma, 60 tbl.

Jeigu turite šių produktų prašome kreiptis Nemokama linija +370 800 12341

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Ieškokite

Prekių krepšelis

Šiuo metu Jūsų krepšelis tuščias
Pirkti dabar